Co o nas piszą?

Targi Mieszkań i Domów 22-23 marca2014r - MTP - nowyadres.pl

Targi / 2014-03-24

Szanowni Państwo,
W dniach 22-23 marca 2014r mieliśmy przyjemność brać udział w pierwszych, tego roku targach domów i mieszkań organizowanych przez spółkę Nowy Adres na hali Międzynarodowych Targów Poznańskich. Hasłem przewodnim wiosennych targów było: "Kupno M łatwe jak nigdy",
Targi Mieszkań i Domów to nie tylko przegląd bogatej oferty nowych mieszkań i domów, dostępnych w Poznaniu i okolicach. To także możliwość skorzystania z licznych promocji i ofert targowych. To możliwość wysłuchania ciekawych prelekcji i uzyskania rzetelnych informacji na temat kredytów hipotecznych także tych, na preferencyjnych warunkach związanych z rządowym programem "Mieszkanie dla Młodych"

Pośród 120 wystawców - nasza - niezwykle konkurencyjna oferta, jak zwykle przyciągnęła wielkie grono zainteresowanych, co widać na poniżej prezentowanych zdjęciach.

FacebookInstagram
EBF Development nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Internet Explorer lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu